17.4 C
Brussel
zaterdag, juni 3, 2023

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

De 3 populairste plastische ingrepen

Een neuscorrectie hier, een liposuctie daar. Van een plastische correctie kijken we al even  niet meer op. De ene ingreep is al iets gewilder dan de andere. Hoe kleiner de ingreep, hoe meer die in de smaak valt? Of werkt het niet zo? Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wat zijn de populairste plastische ingrepen van het land? 

Esthetisch of chirurgisch

Laten we eerst een verschil maken tussen esthetische en chirurgische ingrepen. Bij de eerste komt er geen mes aan te pas. Vanzelfsprekend zijn ze daarom ook populairder. De correctie is minder ingrijpend. Denk maar aan botox en lipfillers. De meest voorkomende reden om een bezoekje naar de plastische of cosmetische chirurg te boeken? Ouderdom tegengaan. In een samenleving waar jong en perfect nog steeds de norm is, blijft dat het schoonheidsideaal waar we collectief naar streven. Toegegeven, we zien langzaamaan een tegenbeweging. In reclames en op Instagram verschijnt weleens vaker een model met een maatje meer of niet zo’n perfecte huid, maar toch is het eerder de uitzondering dan de regel. 

Liposuctie

Too much lovehandles to handle? Heb je last van overtollig buikvet dat over je broek heen komt piepen? No problemo, met een liposuctie ben je er zo van af. Dankzij liposuctie kan je heel plaatselijk probleemzones aanpakken. Want hoe vaak je ook sport, op sommige plaatsen lijkt vet zich vastberaden voor eeuwig aan je lijf te klampen en dat is frustrerend. Die probleemzones – zoals dat dan heet – verdwijnen met een liposuctie als sneeuw voor de zon.

Neuscorrectie

Op nummer twee staat de neuscorrectie. Vind je jouw neus te groot, te dik of heeft die een bobbel waar je je niet kan overheen zetten? Zo erg zelfs dat het je onzeker maakt? Dan is een neuscorrectie misschien wel een optie. Zenuwachtig? Met de technologie van vandaag is het heel makkelijk om je vooraf een idee te geven hoe je neus na een rinoplasty of misschien zelfs wel na een facelift er zal uitzien. Zo kan je alvast wennen aan het idee. 

Borstvergroting

Boobies als Pamela? Of mag het ook wat minder zijn? Met een borstvergroting is de keuze aan jou. Hoewel we momenteel voor een ‘free the nipple’ tijdperk staan en elke borst er zogezegd mag zijn, blijven borstvergrotingen toch gigantisch populair. Borsten zijn – naast billen – nu eenmaal een veelbesproken onderwerp. Of je nu voor een borstvergroting kiest na je zwangerschap of nadat je veel bent afgevallen of omdat je niet tevreden bent met je huidige boobs, een borstvergroting is dé oplossing om je weer helemaal lekker in je vel te voelen. 

Spare time?

Vaak gelezen