17.6 C
Brussel
donderdag, juni 13, 2024

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

De meest gedurfde Secret Santa cadeaus

Met kerst komen de Secret Santa cadeaus er weer aan! Vier je het met je beste vrienden? Of met je dichtste collega’s? Of is je familie niet bang van wat gewaagde cadeaus? Maak er een hilarische avond van met deze gedurfde Secret Santa cadeaus!

Seksspeeltjes

Oké, toegegeven, seksspeeltjes hoeven zeker niet hilarisch te zijn en de taboe errond is zeker niet nodig. Is het niet tijd dat we (vrouwelijke) seksualiteit openlijk kunnen bespreken? Natuurlijk wel, maar misschien zijn seksspeeltjes toch niet de beste keuze voor je baas of schoonouders 😉 Voor je beste vriendin, daarentegen, kan een Satisfyer Pro 2 een schot in de roos zijn. Het is een fluisterstille luchtdruk vibrator die bekroond is tot ‘het beste seksspeeltje van 2021’. Voor de mannen is er ook wel iets: denk aan een fleshlight, een discrete pocketpussy in de vorm van een zaklamp. Er is keuze genoeg: je kan ook een vibratie eitje cadeau geven, een vibratorslip of een teazers orale masturbator. Als je iets minder ‘all out’ wil gaan, is verwarmende massageolie, sexy lingerie of een erotisch spel ook een goede optie.

Out of your comfort zone

Wil je iets gedurfd geven, maar is een seksspeeltje een no-go? Denk dan aan een zotte ervaring die hem of haar uit zijn of haar comfort zone brengt. Denk aan bungee jumpen, (indoor) skydiven, een schildercursus, een karaoke avond of een improvisatieles. Een verrassingscadeau dat je doet bulderen van het lachen, zalig toch? Ga gewoon mee en maak er samen een onvergetelijke ervaring van! Denk dus wat hij of zij zelf nooit zou durven, maar stiekem erg graag zou doen en je hebt het perfecte cadeau.

Hilarische spelletjes

Seksspelletjes zijn altijd grappig, zoals de Kama Sutra Bucketlist, maar er zijn ook andere leuke gezelschapsspellen die je in je vriendengroep kan spelen. Denk aan ‘Cards Against Humanity’, of zelfs de dubbelzinnigere versie: ‘That’s what she said’. Misschien niet het beste spel om te spelen met kinderen in de buurt, maar wel hilarisch om met je vriendengroep te proberen. Plezier gegarandeerd! Ben je eerder een doener dan een babbelaar? Dan is ‘Who can do it’ wel iets meer voor jou: je moet de zotste dingen uitbeelden en je vrienden beoordelen jouw uitvoering. Dat iedereen zich wat belachelijk maakt, hoort erbij, maar fantastisch toch?

Mopjes op je T-shirt

Bedruk T-shirts met grappige, dubbelzinnige, iconische of gedurfde zinnen en je hebt zeker een leuk cadeau. Misschien iets van hun favoriete serie, zanger of film? Zoek ‘funny t-shirts quotes’ op en je vindt inspiratie genoeg!

Spare time?

Vaak gelezen