4.5 C
Brussel
woensdag, december 7, 2022

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

Jubileum met je partner? Tips hoe je hem/haar verrast!

Hebben jij en je partner een jubileum op de planning staan en zoek je een origineel cadeau? Of zoek je naar iets leuks om samen te doen? Jullie zijn al een tijd samen: dit moet dus gevierd worden! Of het nou gaat om een maand, een jaar of 10 jaar: een jubileum moet gevierd worden. Dir staat namelijk symbool voor jullie liefde, dus hier moet je iets speciaals mee doen. Wil je jouw partner verrassen op een bijzondere en originele manier? Lees deze blog voor tips waar je jouw partner helemaal mee omver blaast!

Plan een speurtocht

Plan een speurtocht langs de plek waar jullie voor het eerst gezoend hebben, en waar jullie je eerste date gehad hebben.  Dit is ontzettend leuk om te doen en haalt gegarandeerd leuke herinneringen omhoog. Maak er een leuk spel van en eindig met een diner in jullie favoriete restaurant. Gegarandeerd succes!

Stuur een cadeau naar zijn of haar werk

Verrassingen zijn altijd leuk, zeker degene die je écht niet aan ziet komen. Vaak zie je in films of tv series dat er cadeaus naar het werk gestuurd worden. Een beetje cliché, maar dat is juist grappig. Verpak een cadeau in een mooie opvallende geschenkdoos en verras je partner op werk!

Maak een fotoalbum

Na een jaar lang relatie hebben jullie waarschijnlijk al een hoop foto’s gemaakt samen. Natuurlijk is het leuk als dit op je telefoon staat, maar het heeft ook echt iets heel speciaals om deze in een fotoboek te hebben. Je kunt kiezen voor een fotoboek dat je online samenstelt, maar stiekem vinden wij de ouderwetse fotoplakboeken veel leuker. Dit heeft iets persoonlijks, en als je dit cadeau geeft aan je partner is het ook te zien dat je er echt je best voor hebt gedaan: iets wat je partner sowieso helemaal geweldig vindt.  

Schrijf een brief

Een cadeau voor je partner hoeft niet altijd iets te zijn wat geld kost. De meest waardevolle geschenken zijn degene waar echt moeite ingestoken is.  En wat is er nou meer waardevol dan een brief van je partner, waarin hij of zij je vertelt hoeveel diegene voor je betekent. Dit is dus ook fantastisch om te krijgen van je geliefde! Je kunt bijvoorbeeld een lijst maken met dingen waarom je jouw partner leuk vindt, of de momenten dat je vlinders in je buik hebt gekregen. Al deze dingen zijn leuk om ook later terug te lezen.

Spare time?

Vaak gelezen