17.6 C
Brussel
donderdag, juni 13, 2024

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

Moderne ontwikkelingen van nu

We leven in een ontzettend moderne wereld waarin er constant ontwikkelingen gedaan worden waar we nooit van hadden mogen dromen. En dit is natuurlijk ook allemaal zo gek nog niet. Door de jaren heen zijn er ontwikkelingen gedaan zoals de radio, de TV, apps, telefoons, ga zo maar door. Deze ontwikkelingen krijgen elke dag weer een update waardoor de groei ook in stand gehouden wordt. Vandaag willen we eens wat ontwikkelingen voor je op een rijtje zetten die de afgelopen jaren ontstaan zijn. Lees je mee?

Google Home

Onze opa en oma hadden nooit mogen dromen van een ontwikkeling die de lampen aandeed door middel van het simpelweg roepen. Google Home heeft dit mogelijk gemaakt. Iedereen is er ondertussen wel bekend mee en kent wel iemand die een Google Home in huis heeft hangen. Of zelfs meer? Google Home is een apparaat wat ervoor zorgt dat de dagelijkse gemakken nog makkelijker gemaakt worden. Denk aan muziek luisteren zonder een box aan te hoeven doen of te zorgen dat hij is opgeladen. Ook kan je netflix en YouTube filmpjes afspelen op de Google Chromecast als je het roept. Zo kan je ook je agenda beheren, afspraken maken, de temperatuur in huis bedienen, ga zo maar door. Google Home is zich ook weer aan het uitbreiden met een Google Hub die je weer kunt aansluiten op het basis apparaat. Dit houdt natuurlijk vanaf dit moment nooit meer op.

Fleet management

Dit is een begrip wat niet erg bekend is onder iedereen. Daarom gaan we er vandaag eens wat dieper op in. Fleet management is het beheer en de organisatie van commerciële voertuigen en het wagenparkbeheer. Dit wordt ondersteund door gps-tracking. Gps-tracking is natuurlijk erg modern en echt iets van nu. Zo worden er nu tegenwoordig gps-tracking abonnementen afgesloten, zodat jij altijd je auto kunt volgen. Op het moment dat jouw auto gestolen wordt, kan je je auto dus letterlijk opsporen. Daarbij is het wagenparkbeheer ook belangrijk voor ieder mens. Het is natuurlijk niet geheel onbelangrijk dat als jij je auto ergens parkeert in een parkeergarage, je auto veilig staat. Dit kan je dus allemaal verstaan onder het brede begrip fleet management.

Apple

Ook Apple vinden we de moeite waard om te bespreken. Apple is een ontzettend groot bedrijf wat met de dag blijft groeien. De iPhone 12 pro is uitgekomen, maar Apple is alweer bezig met de iPhone 19. Het is een kwestie van voorlopen en weten hoe je op de markt moet inspelen.

Spare time?

Vaak gelezen