11.8 C
Brussel
zaterdag, juli 13, 2024

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

Comfortabele kleding voor hem

Voor heren is kleding tegenwoordig al lang niet meer alleen maar een modeonderdeel. Het wordt voor mannen ook steeds belangrijker dat de kleding lekker en comfortabel zit. Dit is op straat vaak zichtbaar door de trainingspakken die steeds meer te zien zijn. Bedrijven die kleding voor mannen ontwerpen letten er dan ook meer en meer op dat de kleding ook comfortabel zal zitten. Doordat dit steeds belangrijker wordt voor heren, kunnen mannen tevens kieskeuriger worden in het maken van hun kleding keuzes. Er zijn twee onderdelen waarbij het al helemaal noodzakelijk is dat het goed zit, het ondergoed en de nachtkleding. Hoewel sommige heren ’s nachts alleen kiezen voor een T-shirt, zijn er ook nog steeds veel mannen die in bed liever een pyjama aantrekken. Gelukkig zijn er in deze twee categorieën vele soorten en maten te vinden, waardoor er voor elke man geschikte kleding is. 

 

Ondergoed

De categorie ondergoed mannen is er een met vele subcategorieën. Dit is voor de heren erg fijn, aangezien er diverse soorten ondergoed zijn waarbij mannen vaak een sterke voorkeur voor hebben. In de basis is het herenondergoed te verdelen in twee verschillende groepen, de slip en de boxershort. De boxershort loopt wat verder langs te benen, waardoor dit type ondergoed vaak wat ruimer zit. Voor sommige mannen is dat de ideale reden om juist voor deze onderbroeken te kiezen. Echter, is er ook een groep heren dat het wijdere ondergoed juist helemaal niet lekker vindt zitten. Deze groep kiest vaak dan ook voor de slip. De slip stopt namelijk waar de benen beginnen en geeft daarom wat meer stabiliteit in het ondergoed. Door de slip is er minder beweegruimte in het ondergoed, wat mannen als comfortabeler kunnen zien. 

 

Voor ‘s nachts

Ook ’s nachts is het voor mannen erg belangrijk om kleding te dragen dat comfortabel zit. Daarom is het voor heren ook aan te raden om te kiezen voor kleding dat goed zit en daarnaast het lichaam op de juiste temperatuur kan houden. Het alleen maar dragen van een T-shirt is eigenlijk iets wat in deze tijd echt niet meer kan, omdat dit lang niet altijd de meest comfortabele optie is voor de heren nachtkleding. De categorie pyjama heren heeft dan ook een breed aanbod met diverse soorten nachtkleding voor hem. Voor in de winter zijn er warmere varianten met shirts met lange mouwen en comfortabele broeken met langere broekspijpen. Echter, zijn ervoor in de zomer ook diverse soorten pyjama’s te vinden met T-shirts en korte broeken, zodat je ’s nachts niet zwetend in bed zal liggen met de warmere zomertemperaturen.

Spare time?

Vaak gelezen