11.8 C
Brussel
zaterdag, juli 13, 2024

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

Nog iets meer dan een maand en dan is het kerst.

Het aftellen tot kerst is begonnen, veel mensen draaien de kerstmuziek al en sommige nog niet. De een is er al helemaal mee bezig en al helemaal in de kerststemming, en de ander is er nog totaal niet mee bezig en wilt er ook nog totaal niet mee bezig zijn. Er zijn veel verschillende mensen op de wereld, en dat verschil kan je vaak ook goed zien wanneer de kerst in aankomst is. Maar het is altijd wel belangrijk om natuurlijk de juiste voorbereidingen te doen voor kerst. Want je wilt natuurlijk niet die stress voelen wanneer er nog maar een paar dagen te gaan zijn voor kerst.

De juiste outfit en dan ook lekker feestelijk

Iedereen wilt natuurlijk de juiste outfit hebben voor de kerstdagen. En dan het liefst nog wel een paar zodat je elke dag iets anders aan kan. Maar wanneer je twee dagen ergens anders bent, kan je ook best twee keer dezelfde outfit aan. Dat is helemaal niet erg natuurlijk. Maar dan wil je natuurlijk wel de tijd hebben om een goede outfit te zoeken, dus begin op tijd met jouw zoektocht. Want of je nou gaat zoeken op feestjurken grote maten, mouwloze jurken of juist een mooie broekpak. Je wilt er die dagen op je mooist uit zien. Dus op tijd op zoek gaan naar een leuke outfit is natuurlijk een goed begin van de feestdagen.

Staat jouw kerstboom al?

Bij sommige huishoudens staat de boom er al, of staat het al op de planning wanneer hij er komt te staan. Bij andere, zoals bij mij thuis, komt de kerstboom pas 3 dagen voor kerst. Het is niet dat we niet van kerst houden, we vinden het geweldig de tijd die je samen met de familie en dierbaren door brengt. Maar de boom is altijd zo’n gedoe. En we hebben dan ook nog een hond die de boom niet met rust kan laten, dus vaak is hij gelijk na kerst ook weer zo snel mogelijk weg. De rest van de verlichting blijft natuurlijk wel lang staan, want ja dat maakt het toch allemaal een stukje knusser. En de hond kan daar gelukkig niet bij.

Maar hoe bereid jij jezelf voor met kerst? Ben jij iemand die al een maand, zeker, van te voren alles al hebt staan. Of pak jij het liever iets rustiger aan en zorg je er voor dat je met kerst alles hebt, maar hoe je niet al weken bezig te zijn met de voorbereidingen.

Spare time?

Vaak gelezen