17.6 C
Brussel
donderdag, juni 13, 2024

De leukste blogs en het laatste nieuws uit België en omstreken!

Leukste cadeaus voor een doe-het-zelver

Heb je ook zo iemand in je vriendenkring of familie die maar niet genoeg kan krijgen van klusjes in de tuin, een renovatie van de badkamer of het bouwen een nieuwe kast? Dan heb je te maken met een doe-het-zelver (of -zelfster) want ook vrouwen houden wel eens van een klusje. Geen idee wat je hen moet kopen met de feestdagen? Dan zijn hier alvast vier ideetjes voor een klusser-cadeau!

Een goede uitrusting

Rondklauteren op een werf in gewone sneakers of sandalen is echt niet oké: het is onveilig, maakt je schoenen kapot en is niet goed voor je rug. Een goed paar werkschoenen is dus zeker een leuk cadeau. Bij een werkkleding winkel heb je genoeg opties: denk aan de Safety Jogger werkschoenen of die van Redbrick. Anders kan een kwalitatieve werkbroek, of gehoorbescherming ook een goede optie zijn. Want als je wil blijven genieten van klussen en verbouwen, moet je je lichaam wel beschermen. Een hoofdband, veiligheidsbril, werkhandschoenen en een gelaatsscherm zijn echt belangrijk wanneer je met gevaarlijke stoffen werkt, er stof en splinters in je ogen kunnen schieten, of wanneer er vlammen vrijkomen.

Bob de Bouwer

Waarom is Bob de Bouwer zo populair? Omdat hij gewoon een superleuke bijnaam heeft. Zoek dus een toffe bijnaam voor de doe-het-zelver in de groep en personaliseer zijn of haar werkkledij. Een veiligheidshelm met de initialen, een fluovestje met de bijnaam of een stoere Blaklader broek met de naam langs de zijkant: het is een gouden cadeau! Online kan je dit makkelijk laten bedrukken: kies gewoon de positie, het aantal kleuren en upload je eigen gemaakte logo. Laat je creativiteit de vrije loop en bestel gerust een T-shirt, een hoodie en sokken met hetzelfde logo.

Mooie gereedschapskoffer

Al het gereedschap moet natuurlijk ergens worden opgeborgen. Heeft hij of zij een eigen ruimte of wordt alles in de garage geplaatst? Dan is een mooie (en degelijke) gereedschapskoffer de investering waard! Je kan hem overal mee naartoe nemen en je kan zorg dragen voor je spullen.

Maak de plek wat gezellig

Natuurlijk is het klussen ook gezellig met wat lekker eten, drinken en muziek erbij. Of geniet hij of zij meer van een warme winterjas of een heerlijke koffie? Schenk dan een cadeau dat het werken tof maakt, zoals een goede thermos, een dikke wollen trui, een draagbare speaker, een noise-cancelling koptelefoon of je favoriete playlist met ‘werkliedjes’.

Spare time?

Vaak gelezen